Bine ați venit!

Evenimentele tale speciale, alături de noi!

De trei generații, povestea noastră este cusută din dorința de a contopi actualul și luxul, dorință care ne-a condus la brodarea unui complex de vis din ținuturile Bucovinei.

Petrecere aniversară!
Despre sala noastră

Cu un design captivant, inspirat din natură, și o terasă privată care oferă priveliște încântătoare către grădina Hanului, această sală de evenimente este locul perfect pentru a vă sărbători momentele speciale.

Salonul are o capacitate de aproximativ 300 de persoane și este locul ideal pentru evenimente personale, precum nunți sau botezuri, pentru evenimente corporate, dar și pentru petreceri deschise cu tematici diferite.

Sală de evenimente!

Dacă sunteți interesați de sala noastră de evenimente lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, și în cel mai scurt timp vă contactăm noi!

Close
Despre tine și evenimentul tău

Planificator de evenimente

Bucovina 360 are formată o echipă de planificatori de evenimente, care îți stau alături de tine la orice pas în organizarea evenimentului dorit.

  Contactează-ne acum
  Povestea noastră
  Kimpolung Steakhouse

  Situat la parterul hanului, restaurantul nostru este un miracol culinar care îmbină bucatele tradiționale românești gătite pe jar cu influențele din bucătăriile internaționale. Învăluiți de muzică de calitate și cu vedere către propria noastră făbricuță de bere artizanală, te invităm să explorezi meniul nostru, care te va purta printr-o călătorie culinară de excepție.

  restaurant

  Indiferent dacă doriți să sărbătoriți o zi de naștere, o aniversare sau să organizați o cină de afaceri exclusivistă, vă stăm la dispoziție pentru a vă personaliza meniul și a vă asigura că fiecare detaliu este perfect.

   
  Petrecere aniversară!
  Bucovina Grand Salon

  Bucovina Grand Salon reprezintă locul unde visele devin realitate. Încă din exterior, structura locației emană rafinament și eleganță, oferind un cadru desăvârșit pentru un eveniment remarcabil. Interiorul impresionant se remarcă prin design-ul estetic și decorul voluminos. Cortul este decorat cu gust, iar atenția la detalii este vizibilă pretutindeni. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență în organizarea de evenimente. Aceștia sunt pregătiți să vă ofere servicii de înaltă calitate, de la planificarea evenimentului până la implementarea sa, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect.

   
  Evenimente de poveste

  Bine ați venit la Bucovina Grand Salon. Dacă sunteți interesați de sala noastră de evenimente lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, și în cel mai scurt timp vă contactăm noi! 

   
  Amintiri de neuitat
  La Ponton

  ”La ponton” este ghemul de ață în cadrul complexului Hanul Bucovinei. Fiind o locație deschisă și inedită ce se află deasupra Iazului, acesta oferă o atmosferă relaxantă și pitorească, înconjurându-te de natură și dragoste. Special conceput pentru organizarea de evenimente, platforma noastră elegantă poate găzdui cununii civile, festivități de premiere, cursuri festive și cine romantice.

  Ambianța iazului și panoramele impresionante, cum ar fi colinele înconjurătoare creează un cadru perfect pentru a marca ocazii speciale și pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi.

  Povestea noastră

  Dacă sunteți interesați de rezervarea acestui spațiu lăsați-ne datele dumneavoastră de contact, și în cel mai scurt timp vă contactăm noi! 

   
  Povestea noastră
  Pe jar

  ”Pe jar” este roata de tors a complexului, locul unde totul se întoarce în timp când vine vorba de bucătăria Bucovineana de altă dată. Condus pe o alee, la intrare ești intampinat stâlpii mari din lemn, sculptați manual cu dalta si ciocanul de către meșterii Bucovineni. Foișorul este amenajat cu facilități precum proțap, cuptoare performante cu flacara naturală, cuptoare pentru pâine, iar lista poate continua.

  Una dintre cele mai importante caracteristici ale foișorului nostru este gătitul în timp real, care emană o atmosferă idilică atât la o petrecere aniversară cât și la o ieșire cu prietenii. Bucătăria este dotată cu proțap, chirostee pentru ceaune, plite tradiționale, afumatoare, grătar și un cuptor de mari dimensiuni.

  Experiențe noi

  Foișorul nostru tadițional cu live cooking care este deschis publicului și iarna.

  Bucovina 360

  Alege-ți planificatorul de evenimente

  De asemenea, Bohemian Venue Salon are o echipă de 3 planificatori de evenimente, dintre care tu poți alege cu care dorești să îți organizezi evenimentul de vis. Mai jos vei putea să îi cunoști pe fiecare în parte, iar ulterior să completezi formularul prin care ne spui pe cine dorești alături de tine la evenimentul tău. 

   
  Hanul-Bucovinei-_3_
  Camelia Giosan

  Experiența vastă în organizarea evenimentelor, firea prietenoasă și implicarea sunt elementele cheie ale Cameliei atunci când planifică un eveniment. Cunoaște fiecare pas al unui eveniment de succes și va fi alături de tine pe tot parcursul acestuia.

   
  Hanul-Bucovinei-_2_
  Cosmin Giosan

  Fiecare eveniment este unic și alături de Cosmin va deveni și impecabil. El acordă atenție fiecărui detaliu, ascultă și își dorește ca fiecare persoană să plece mulțumită. Totodată, Cosmin oferă consiliere și în alegerea artiștior și genului de muzică.

   
  Hanul-Bucovinei-_1_
  Maria Giosan

  Cu cea mai vastă experiență în planificarea de evenimente, Maria este o persoană sufletistă, ce pune accent pe gust și rafinament. De asemenea, din partea Mariei vei primi înțelegere și se va plia perfect pentru nevoile tale.

   
  Close

  Hanul Bucovinei

  Informații de contact:

  © Copyright 2024 – Hanul Bucovinei – All right reserved Bucovina360 Group – Powered by Monary Media.

   
  Close