Winter Beef Cooking Camp

Hanul Bucovinei devine, încă o dată, destinația perfectă pentru toți iubitorii de carne! Cei mai buni specialiști din toată România, experți în gătitul cărnii de vită, vin să-și dezvăluie secretele culinare și pregătească adevărate opere de artă culinară din carne de vită premium. 

Detalii la telefon

0731 342 275

Bilete online

Single day & Full weekend

Se anunță 2 zile de gătit spectaculos, muzică bună cu muzică live și o atmosferă autentică, în mijlocul iernii bucovinene. 

Ce vă așteaptă:

Carne de vită

Tomahawk, T-Bone, Picanha, Short Loin, Sirloin, Tenderloin și lista continuă 

All You Can Eat

Experiența unică de a savura preparate

 

Demonstrație live

De la experți în domeniu

Masterclass

De la campioni Europeni

Masterclass

Winter Beef Cooking Camp
reprezentanți ai Asociației Steak Cookoff (SCA) din Germania. 

Judit Szalavari și Attila Zavodszky 

Judit Szalavari și Attila Zavodszky sunt reprezentanți ai Asociației Steak Cookoff (SCA)din Germania. 

Sarcina lor în toată Europa este predarea regulilor SCA, supravegherea competițiilor, reprezentarea intereselor concurenților SCA și ale organizatorilor de competiții, menținerea legăturii cu centrul din Texas SCA și reprezentarea SCA în Europa. 

 

Master Class
reprezentanți ai Asociației Steak Cookoff (SCA)din Germania. 

Tarjanyi Andras

  • 2023 Locul 4 în top european SCA și campionul Ungariei
  • 2024 Campion European SCA și Campionul Ungariei în steak SCA
  • În august 2024 a atins cel mai înalt punctaj posibil obținut in Europa vreodată în categoria steak (254,0)
  • În anul 2024 a câștigat de 11 ori locul 1 (cel mai bun rezultat in Europa, al doilea cel mai bun rezultat la nivel mondial)
  • A participat la toate competițiile organizate în ultimii 2 ani în Europa, acumulând o experiență internațională unică!

Masterclass Steak SCA: Cu ajutorul lui Andras veți înțelege și vă veți putea pregăti cu încredere la primul dumneavoastră concurs de steak, vă vor fi împărtășite numeroase trucuri de la Campionul Europei din 2024 la SCA ( Prezentarea ustensilelor folosite, alegerea cărnii, formare, pregătirea grătarului, marinare, condimentare, procesul de gătire și, în final, examinarea și arbitrarea cărnii pregătite.
Taxa de participare: 125 euro/persoana
Durata cursului 3-4 ore

Master Class
reprezentanți ai Asociației Steak Cookoff (SCA)din Germania. 

Tarjanyi Nora

  •  Campioană Europeană SCA și campioana Ungariei la categoria Ancillary
  •  Arbitru SCA Prime
  •  Cele mai multe victorii obținute în anul 2024, categoria Ancillary, de 11 ori a câștigat locul 1
  • Cu un palmares de 50 de arbitraje la competiții, în iunie 2024 a decis să treacă în rândul concurenților câștigând campionatul European.
  • Cunoaște foarte bine atât aspectele din perspectiva concurenților, cât și sistemul de arbitraj având ocazia să participe în fiecare țară europeană care a organizat concurs SCA în ultimii 2 ani

Ancillary masterclass: este ca o lume creativă și colorată, dar în același timp poate să-ți dea bătăi de cap dacă ești începător.
Campioana Europei din 2024 acum îți oferă sprijin și îndrumare și ne va dezvălui experiențele acumulate despre lumea concursurilor.
Taxa de participare 50 euro/persoana
Durată: 1-2 ore

Close
Close